Vastaus on lyhyesti ja ytimekkäästi KYLLÄ. Taputan itseäni päähän koska nyt sitä ollaan jälleen aktivoiduttu treenihommissa aikamoisen tauon jälkeen.
Käytännössä tämä tarkoittaa Lillukan kanssa tottistelua/agia, Tapsalla viimeksi mainittua.

Tauko lienee tehnyt hyvää koska huomasin tottistavani taannoin viikon sisään kolmesti ja samalla innolla.
Lillun kanssa on tehty lähinnä seuraamista mutta toki muutakin pientä. On pitänyt lähinnä katsastaa missä mennään ja nyt alkaa olemaan sävelissä selvyyttä, mitä seuraavaksi.
Agipuolella olemme käyneet pari kertaa omatoimisesti muistuttelemassa mieliin tätäkin lajia, tällä viikolla alkavatkin sitten ohjatut treenit. Jee jee!

Tapsan kanssa päästiin eilen omiin ohjattuihin agitreeneihin pitkästä aikaa (vuorotyöt, ne vuorotyöt) ja aika ruosteessa tunnuttiin olevan. Jospa se siitä. Tai parasta olisi koska mielin kovasti kisailemaan mutta hormoonipiikin myötä saadaan odotella maaliskuulle, sikälimikäli ensi viikolla annettu kuspisnäyte on ok.  
Samalla tavattiin hallilla pitkästä aikaa Tapsan jälkikasvua edustava, Lillun sisko Manja joka oli vankistunut kovasti. Ja luonnollisesti edukseen.

Lenkkeilyn lisäksi olemme tutustuneet uusiin koirakavereihin ja siinä sivussa uusiin maisemiin. Joten vapaa-ajan ongelmat ovat jälleen poissa...
Ja pitäisi koputtaa puuta mutta toistaiseksi näyttää sille että sitruunapannat toimii kuten pitääkin. Hyvä näin.